Во исчекување на филмот, пристигна и трејлерот на филмот Assassin’s Creed

63528367258076994762c1346992624_v4_big

Покрај Фасбендер, во филмот игра и оскаровката Марион Котјар, Мајкл Кенет Вилијамс и Џереми Ајронс, а режијата ја потпишува Џастин Курцел. Во кино-салите пристугнувана 29 декември, а до тогаш погледнете го трејлерот.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8cFczs8mTeg]


Skopje ID
[fbcomments]