Утре и задутре ќе се прска против комарци во Скопје!


Градот Скопје ги известува граѓаните дека утре и во сабота во раните утрински часови ќе се одвива авионска дезинсекција против комарци, на подрачјето на Град Скопје.

комарец(6)

Доколку не дозволуваат временските услови, авионската дезинсекција ќе се изврши првиот нареден ден, кога временските услови ќе бидат поволни.

Се известуваат пчеларите навремено да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.


Skopje ID
[fbcomments]