Утре без струја корисници во Центар и Студеничани


Од „ЕВН Македонија“ АД известија дека во среда поради изведувања технички зафати ќе останат корисници во скопските општини Центар и Студеничани.

struja

Во периодот од 08:30 до 10:30 часот корисниците од улицата „Даме Груев“ во Општина Центар,

Во периодот од 11:00 до 15:00 часот корисниците од улицата „Градски парк бр. 4А“ (поранешна Опатија) сегашно „Фратели Дакордо“, исто така во Општина Центар, и

Во периодот од 09:00 до 11:00 часот дел од корисниците од селото Батинци на улицата 1, во Општина Студеничани.


Skopje ID
[fbcomments]