Ski Tracker PRO Македонска апликација

Ski Tracker PRO апликацијата ви овозможува да ги следите и анализирате вашите перформанси при скијање или бордање со помош на вашиот телефон.

Ski Tracker PRO ви овозможува лесно да ги лоцирате и комуницирате со вашите пријатели каде и да сте, па нема да бидете загрижени дека можете да ги изгубите на стазите. Апликацијата ги користи предностите на GPS како и на деталните мапи за најразличните скијачки стази за да ви овозможи веднаш да видите каде се наоѓаат вашите пријатели. Исто така, Ski Tracker PRO ви дава и информации за тоа колку би ви било тешко да поминете одредена стаза.

Со помош на  GPS сигналот апликацијата Ski Tracker PRO ги доловува вашите движења и ги анализира offline користејќи ја моќта на вашиот паметен телефон.

Ski Tracker PRO поддржува стандардни и метрички единици за растојание и вртење.

Откако ќе завршите со скијање или бордање можете да ги зачувате вашите активности или да ги споделите на социјалните мрежи.

Апликацијата има две верзии, бесплатна и премиум. Ski Tracker Премиум вклучува:

– Лоцирање и комуникација со вашите пријатели во реално време

-Зголемено траење на батеријата

-Нема реклами

-Можете да изберете повеќе од десет различни метрики за следење

-Ви обезбедува пристап до детални анализи на вашите активности

Цените за нашите премиум функционалности се следните:

Месечно – USD 15,99

Годишено – USD 19,99

Доживотно – USD 49,99

Значи, изберете ја вашата омилена верзија и уживајте во скијањето или бордањето!


SkopjeID
Доживеј го градот целосно!
[fbcomments]
Translate »