Samsung започна со прелиминарните нарачки за Note 9


Иако официјалната презентација на „Galaxy Note 9“ претстои за една недела, „Samsung Electronics“ одлучи да се обложи на довербата на симпатизерите и започна прифаќање на пред-нарачки за идниот смартфон.

52625

Ова станува јасно од соопштението на официјалниот сајт на производителот, каде што секој што сака уште сега може да го резервира својот премиум фаблет и тоа целосно бесплатно.

Изгледот на нарачките на никаков начин не ве врзува со последователно купување. Зошто? Бидејќи производителот не бара да предплатите за смарфонот.

Ова е решено така поради причините, како тајност. „Samsung“ не сака да открие која точно ќе биде цената на предводникот.

По презентацијата ќе имате точно 72 часа, за да се најавите повторно на сајтот на „Samsung“ и да остварите исплата. Така порачаниот телефон ќе биде испратен до адресата на купувачот.

Dc6YBSyWkAAGizH

Во повеќето земји ширум светот продажбата на мало ќе започне на 24-ти август. Оние што имаат направено пред-нарачката традиционално ќе го добијат смарфонот порано.

Така, „Samsung Electronics“ ги охрабрува своите клиенти да го нарачаат уредот. Не е тајна дека традиционално со нарачките одат со специјални подароци.

samsung-galaxy-note-9

 


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »