RoboMac 2019 – натпревар по роботика и автоматика во Македонија

http://bedfordintegrativehealth.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563443896.9989700317382812500000 Објавено од: на 4 март, 2019

go site Факултетот за електротехника и информациски технологии ги повикува сите студенти, ентузијасти и љубители на роботиката да се пријават на меѓународниот натпревар по роботика и вештачка интелигенција „ http://www.bigleaguekickball.com/about/ buy Soma no prior script RoboMac 2019”, кој ќе се одржи по деветти пат во периодот од 18-ти до 23-ти март.

Generic Phentermine Reviews

go to link

Buy Diazepam 2Mg Online Uk

click Учесниците на натпреварот ќе имаат можност да работат во парови, да ги употребат своите знаења и вештини, истите да ги надоградат и усовршат, да соработуваат со студенти од земјата и странство, со цел да го освојат првото место во својата категорија. Категориите во кои учесниците може да се натпреваруваат се: роботска рака, сумо, Line Follower, Лавиринт, AI Football, Sphero. Покрај тоа ќе имаат можност да присуствуваат на предавања од своите области од интерес.

http://crudengroup.co.uk/news/middleton-extra-care-gearing-start

Buy Ambien Fast Delivery Оваа година за прв пат ќе се одржува категоријата go to link RoboMac Junior во која ќе учествуваат средношколци од цела Македонија. Целта е да се зголеми интересот за роботика и вештачка интелигенција кај средношколците. Тие ќе имаат можност да слушаат предавања од професори и експерти во оваа област, но и да работат со едукативни роботи и да се натпреваруваат во програмирање и управување на истите.

Buy Ambien Legally

http://brucearnold.com/blog/ear-training-for-young-people-2/ Финалниот натпревар во сите категории ќе се одржи на 23.03.2019г.

source site

Buy Safe Ambien Online За дополнителни информаци за категориите и пријавување, кое ќе трае до http://savagelighting.co.uk/cialis-tadalafil-5mg/ 10.03.2019г. посетете ја официјалната страна на RoboMac . RoboMac 2019 е организиран од Студентскиот огранок на Македонската секција на ИЕЕЕ како и студенти волонтери од ФЕИТ. see url

http://muslimahbloggers.com/the-dilemmas-of-a-stay-at-home-mum

Skopje ID
[fbcomments]
Translate »