Renault ја претстави втората генерација на супер-успешниот Captur

Buy Phentermine Germany Објавено од: на 4 јули, 2019

go to link http://www.bigleaguekickball.com/about/ Soma without doctor rx Без премногу медиумска драма, тизер-фотографии и грандиозни настани, Renault го претстави новиот Captur.

http://music-education.org/activity/p/386574/

go Со зголемени димензии, намалена тежина, оптимизарана аеродинамика и потивка кабина, Renault го доведува Captur до спецификации конкурентни за веќе полниот пазар на компактни кросовери.

source

click here Уште на самиот почеток францускиот производител нуди избор меѓу 11 бои на каросерија, 4 бои на кров и неколку пакети за персонализација со кои купувачот би имал потенцијален избор помеѓу 90 различни комбинации, нешто кое конкурентите во овој сектор не го нудат нити како дополнителна опција. Предните и задните светлосни групи во форма на „С“ го комплетираат интересниот изглед, а како дополнителна опрема ќе се нудат и хромирани детали на вратите, кровни носачи и панорамски стаклен кров кои во Captur ќе вметнат и малку премиум изглед.

http://muslimahbloggers.com/tag/downloadable-eid-card

here Ако веќе го видовте новото Clio, ентерирерот на Captur нема премногу да ве изненади – изгледа речиси идентично со исклучок на делот во кој е сместена рачката за менувачот. Кај Captur овој дел е изразено повисок со што се добива подобрена ергономија но и мал простор во кој може да се најде бежичен полнач за мобилни телефони (како дел од дополнителната опрема, секако). Од внатрешноста вреди да се истакне и багажниот простор со 536 литри зафатнина – водечки во сегментот! Captur ќе може да се нарача и со различни модерни технологии – меѓу кои и систем за препознавање на ограничувањето на брзината, систем за препознавање пешаци, но и систем за автоматско паркирање.

Buy Adipex Online India

Skopje ID
[fbcomments]
Generic Ambien Reviews Translate »
Order Xanax Bars Online Cheap Buy Dog Valium http://muslimahbloggers.com/blog-business-directories/wpbdp_tag/clothes?wpbdp_sort=-field-modified source url follow link http://mrsmummyharris.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563299467.3742270469665527343750 Buy Valium Portugal Watson Soma 350Mg Generic For Ambien Cr http://beaumanorhall.co.uk/new-wedding-events-open-days-2016/feed/ click here Order Phentermine 37.5 From Mexico http://mythreeandme.co.uk/2015/10/degustabox-review-11.html Buy Diazepam Forum get link source link