Радишани утре без струја!


Од 6:30 до 7:30 часот утре без струја ќе останат дел од жителите од селото Радишани, место викано Голем Рид, општина Бутел.

timthumb

Како што соопшти РЦУК на Град Скопје, прекинот е поради технички зафати во електросистемот.


Skopje ID

Коментирај