Најскапите автомобили на познатите

Дали поседувањето на најскапиот автомобил ве прави ѕвезда?

1
Веројатно не, но славата и богатството речиси секогаш се придружени од луксузен модел на четири тркала. Ви ги претставуваме топ 10-те најскапи автомобили на познатите, нивните сопственици и сумата која ја издвоиле за нив.

10. Дејвид Бекам – Rolls Royce Phantom Drophead – 407.000 долари

2
9. Рик Рос –Maybach 57 – 430.000 долари

3
8. Џеј Лено – Mercedes SLR McLaren – 500.000 долари

4
7. Николас Кејџ – Ferrari Enzo – 670.000 долари

5
6. Џери Сајнфилд – Porsche 959 – 700.000 долари

6
5. Канје Вест – Lamborghini Aventador – 750.000 долари

7
4. Сајмон Кауел – Bugatti Veyron – 1.7 милиони долари

9

3. Брдмен – Bugatti Veyron – 2 милиони долари

10
2. Фло Рида – Bugatti Veyron – 2.7 милиони долари

11
2. Лил Вејн – Bugatti Veyron – 2.7 милиони долари

12
2. Д Гејм – Bugatti Veyron – 2.2 милиони долари

13
1. Џеј-Зи – Maybach Exelero – 8 милиони долари

14


Милан Атанасов
[fbcomments]
NFL Jerseys 2019 
Translate »