КОРТНИ КАРДАШИЈАН УЖИВА СО НОВОТО МОМЧЕ ВО СЕН ТРОПЕ


Кортни Кардашијан беше забележана како ужива со своето ново момче во Сен Тропе, а и на неколку други места.

post cover photo

38-годишната Кортни навистина знае како да ужива во летните денови, а заедно со нејзиното момче, 23-годишниот Јунес, гордо ги покажаа своите тела во црни костими за капење. Кортни, којашто е мајка на три деца, навистина изгледа прекрасно и може да се примети дека ужива во своето тело. Фотографиите покажуваат дека Кортни и Јунес навистина се забавуваат и поминуваат прекрасно време заедно.

11048_040717091649065_550x763


Skopje ID
[fbcomments]