Контакт

Skopjeid.mk е забавен онлајн медиум кои ги пренесува најнови вести од Скопје, Македонија и светот.  Со својата публика и фејсбук фан страна која бори 115 илјади фанови, Skopje ID претставува влијателен медиум во македонскиот интернет етер.

Контакт:  contact@skopjeid.mk

Contact

NFL Jerseys 2019 
Translate »