Индиски лек стар 5000 години

Со овој едноставен метод ќе ги исфрлите сите токсини од организмот и ќе се подмладите.

7632
Постојат само два начина за организмот да се ослободи од отровите: првиот е преку дебелото црево, а вториот е преку плунковните жлезди, кои е потребно да се стимулираат. Пред 5000 години, во древните индиски записи опишана е методата на жабуркање растително масло во устата, а овој рецепт многупати се покажал како делотворен.

Потребно е ладно цедено масло, сончогледово, маслиново или сусамово, а треба да се жабурка во устата од 15 до 20 минути, па потоа да се исплука и да се исплакне устата со вода или чај.

5439

Жабуркањето треба да се применува наутро, на празен стомак, и три пати дневно пред оброк. Во текот на жабуркањето низ плунковните жлезди протекуваат неколку литри крв, која тогаш се ослободува од отровните материи, па важно е да се повтори дека по жабуркањето задолжително треба да се плукне маслото.


Милан Атанасов
[fbcomments]
NFL Jerseys 2019 
Translate »