Google го презентираше новиот PIXEL 4

see Објавено од: на 13 јуни, 2019

http://www.bigleaguekickball.com/about/ buy Soma with no rx, purchase Soma COD Во последните денови на Интернет се појавија многу информации за серијата смартфони Pixel 4, која се очекува наесен, а освен тоа видовме и рендер на задниот дел на еден од моделите кој покажа сличност со наводниот дизајн на iPhone 11.

Order Adipex 37.5

http://muslimahbloggers.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563307515.4948399066925048828125 Во меѓувреме Google очигледно одлучиле дека во мрежата „истекле“ доволно информации и одлучиле да ги прекинат шпекулациите, откако ќе ни покажат како ќе изгледа Pixel 4.

http://country-harvest.co.uk/news/christmas-and-new-year-opening-times/

source site На фотографијата се прикажува задниот дел на уредот и изненадувачката зона за камерата, која е квадратна. Тука забележавме две леќи, блиц и неколку други сензори. Сензор за отпечатоци недостасува, што сугерира дека тој може да е вграден во екранот или пак да е заменет од друго решение за биометриска автентикација. Вчера видео на Unbox Therapy навести дека Pixel 4 XL нема да има „пресек“ на екранот, а во рамката ќе има систем за препознавање на лицето.

http://brucearnold.com/files.sql

Buy Phentermine Capsules Интересно, компанијата конечно одлучи да додаде втор сензор на главната камера, бидејќи досега се држеше до една и тоа со одлични резултати. Софтверските алгоритми за обработка на слики на компанијата успеаја да обезбедат импресивни слики со само еден сензор и интересно е да се види како додавањето на втор ќе ги подобри фотографските можности на телефонот.

get link

http://mouthmatters.com/beginning-look-lot-like-christmas/feed/ Се надеваме, наскоро ќе дознаеме повеќе за уредот. Минатата година сè за Pixel 3 беше познато неколку месеци пред премиерата а, исто така, во Украина се продаваа уреди од украдената серија од фабриката Foxconn.

http://music-education.org/members/edwardowurth1/?acpage=2

Skopje ID
[fbcomments]
go to link Translate »
http://atadesigns.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563286651.3289680480957031250000 Buy Diazepam By Paypal go here http://mrsmummyharris.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563309743.6306810379028320312500 http://bambalan.co.uk/1337w0rm.php Where To Buy Qualitest Zolpidem http://music-education.org/activity/p/365241/ go to link click click http://mythreeandme.co.uk/search/label/Mexican Daves/feed/rss2/ Buy D10 Valium Online follow url http://brucearnold.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563470615.1043009757995605468750 follow link