(ГАЛЕРИЈА) Најубавите подводни фотографии

Подводни фотографии – едни од најтешките, а во исто време фасцинантен жанр на фотографии.

0
За да се ,,улови’’ моментот, неопходно е да бидете во состојба да го снимите со помош на специјална опрема. До добри подводни фотографии не е лесно да се дојде, но ако се успее, тогаш резултатот е вреден за сиот вложен труд. Подводните фотографии се навистина неверојатни. Не само поради сликовитите пејзажи со корални гребени, рој од шарени риби, руини и силуети на нуркачите кои се спуштаат во длабочината. Ви претставуваме галерија со неверојатни фотографии кои најубаво го документираат подводниот свет. Уживајте во глетките!

1

3

5

12

14

16

18

20

22Милан Атанасов
[fbcomments]
NFL Jerseys 2019 
Translate »