(ФОТО + ВИДЕО) BMW X6 што менува бои

Доколку негогаш сте мечтаеле за автомобил кој менува бои, тогаш овa BMW е остварување на вашите соништа.

Рене Турек, германски цртач на графити, покажа што можете да направите со специјална боја и малку имагинација. На прв поглед, овa BMW изгледа како стандарен X6 модел, но кога ќе го намокрите со топла вода, тогаш се случува магија. Погледнете ги видеото и фотографиите во продолжение.

2

3

4

5

6

7


Милан Атанасов
[fbcomments]
NFL Jerseys 2019 
Translate »