Ferrari најави таинствен модел

Buy Diazepam In The Uk
„Ferrari“ ја покажа првата слика, која укажува на новиот модел на Италијанците, кој ќе биде претставен во средината на следниот месец. Проектот ја носи ознаката „F176“, се претпоставува дека ќе биде изграден врз основа на „812 Superfast“ и ќе го добие називот „812 Monza“.

Buy Phentermine In The Uk e5l022s_ferrari-812-monza_625x300_09_August_18

Buy Brand Xanax Europe Најверојатно „812 Monza“ ќе е во дизајнот на концептниот „Ferrari Rossa“ од веќе далечната 2000-та година, дизајнот на новиот модел е дело на „Pininfarina“, како за инспирација е користена легендата „250 Testa Rossa“.

go site Се уште нема информации за техничките податоци на „812 Monza“, но лесно може да се претпостави дека тие ќе се поимпресивен од оние на „812 Superfast“. Тој модел користи 6,5-литарски V12 мотор со моќност од 800 коњски сили. Моторот работи со 7-брзински автоматски менувач со две спојки. Максималната брзина на „812 Superfast“ е 340 km/h, а забрзувањето од 0 до 100 km/h е за 2,9 секунди.

Buy Real Phentermine 37.5 Mg Online Формулата за создавање на „812 Monza“ е слична на онаа на кабриолетот „J50“, презентиран на 50-годишнината од дебито на „Ferrari“ на јапонскиот пазар. Производствената серија на „J50“ е само 10 автомобили, а моделот е базиран на „488 Spider“. Интересно е дека кај „J50“ исто така може да бидат откриени линкови кон класичните модели на „Скудеријата“ од 70-тите и 80-тите години.

Soma 350 Mg Street Price ferrari-812-monza-teased-expected-with-250-testa-rossa-style-pontoon-fenders_5

go here ferrari-812-monza-teased-expected-with-250-testa-rossa-style-pontoon-fenders_2

Cheap Non Prescription Xanax ferrari-812-monza-teased-expected-with-250-testa-rossa-style-pontoon-fenders_4

http://createdevelopment.co.uk/event/real-pe-whole-school-inset-buckingham/ ferrari-812-monza-teased-expected-with-250-testa-rossa-style-pontoon-fenders_3


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »