Divian Arts на карневалот во Rio de Janeiro 2018!


Сопственикот на Divian Arts, Дамјан Корубин синојќа присуствуваше на отворањето на карневалот во Рио.

Атмосферата е навистина магична!
Нешто што дефитнивно ретко се доживува, а посебно кога знаеш дека си дел на еден од најголмите настани во светот.

Позитивни вибрации насекаде!

Организацијата е на многу високо ниво, така што во ниеден момент не се создава турканица пред влезот на трибините или во одделот за храна и пијалоци.

Добра музика!

Публика која констатно игра во ритамот, заедно со танчерите од карнвалот.
Едноставно, атмосфера која треба да се доживее.
Уникатните костими и големите карневалски поставки даваат чувство дека сте во центарот на светот.

И да, оваа ноќ, Рио де Жениерио е дефнитвно центарот на светот.

Поздрав до сите Вас од Рио!Skopje ID
[fbcomments]
Translate »