Дали знаете која е најмладата милиардерка ?


Најмладата милиардерка на светот е од Норвешка Александра Андерсен, сеуште е ученичка, има дечко.

tin

Таа е скромна, не е арогантна  – тоа е најмладата милиардерка на светот, пишува Мирор. Згора на сето тоа не пројавува никаква претерана екстравагантност – сака животни, спортува и има долгогодишна врска.Александра Андерсен е од Норвешка, а нејзиното семејство ја направило најмладата милиадерка на светот со само 17 години. Според статистиките таа има 1,1 милијарди долари. Таа има врска со Јоаким Толерфен кој не е со неа поради  нејзините пари …


Skopje ID

Коментирај