НАСТАНИ

  • Концерт на САФ (15 години САФИЗАМ)

    Хип Хоп Дами и Господа !!!!! Иако одамна музички пензионирани (првите Рап пензионери во МКД), Ве покануваме на прослава на 15 годишнината од издавањето на...