ХОРОСКОП

 • ДНЕВЕН ХОРОСКОП 02.09.2016 ПЕТОК

  ОВЕН Денес ќе добиете нови обврски кои бараат дополнителен ангажман. Вашето професионално однесување и рамнотежата што се обидувате да ја воспоставите со колегите, ќе наидат...

 • ДНЕВЕН ХОРОСКОП 01.09.2016

  ОВЕН Денес очекувате пари кои ќе ви помогнат да закрпите некоја дупка во домашниот буџет. За таа цел ќе прифатите краток службен пат, на кој...

 • ДНЕВЕН ХОРОСКОП 31.08.2016

  ОВЕН Не пропуштајте го денешниот ден и направете цврст план за следните 20 дена, затоа што веќе од утре ситуацијата на небото се менува и...

 • ДНЕВЕН ХОРОСКОП 30.08.2016 ВТОРНИК

  ОВЕН Наредниот период ќе биде многу неизвесен и ако сте размислувале за некои нови инвестиции, не ризикувајте. Моменталните позиции ви се добри и потрудете се...

 • ДНЕВЕН ХОРОСКОП 23.08.2016 ВТОРНИК

  ОВЕН Во првата половина од денот ќе се обидете да донесете одлука во врска со еден член од семејството, но тоа многу тешко ќе ви...