18-годишна студентка е новата Мис Русија


Јулија Пољачихина е новата Мис Русија. 18-годишната студентка ги победи останатите 49 натпреварувачки и беше крунисана на свеченост која се одржа во близина на Москва.

01

Убавата мисица доби круна изработена од бело злато и скапоцени камења, три милиони рубљи и автомобил. Исто така, Јулија ќе ја претставува својата татковина на „Мис на светот“ и „Мис Универзум“.Блескавата круна Јулија ја прими од минатогодишната победничка Полина Попова.

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Виолета Туркин беше прогласена за прва придружничка, додека Наталија Строева ја доби титулата втора придружничка.

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

Мис Русија

 


Skopje ID
[fbcomments]
NFL Jerseys 2019 
Translate »