Шон Пол не доаѓа во Скопје – концертот откажан


Концертот на големата ѕвезда Шон Пол во Скопје, кој беше долго најавуван и ребаше да биде единствен во регионот, е откажан на неколку часа пред неговиот почеток, откако „Фјужн продакшн“ објави дека од технички причини пејачот бил спречен да се качи на летот од Лондон за Скопје и поради тоа што неговата турнеја продолжува за Азија.

MI0004398923

Од „Фјужн продакшн“ велат дека купените влезници ќе можат да се зачуваат за новиот датум на концертот, што дополнително ќе бил соопштен.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »