Четврток е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија


Согласно со Законот за празниците на Република Македонија, 11 октомври 2018 година (четврток), Денот на народното востание, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денес Министерството за труд и социјална политика.

praznik_zname

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика им го честита Денот на народното востание на граѓаните на Република Македонија.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »