Хуавеј со загуба од 30 милијади долари

Buy Alprazolam Mexico Објавено од: на 18 јуни, 2019

Buy Real Adipex 37.5 Buy Xanax With Credit Card Основачот и директор на Хуавеј, Рен Женгфеи потврди дека приходите на овој телекомуникациски гигант ќе бидат за 30 милијарди долари помали отколку што е планирано за наредните две години, споредувајќи ја компанијата со тешко оштетен авион, како последица на активностите на американската администрација.

http://atadesigns.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563280206.6155610084533691406250

http://beaumanorhall.co.uk/contact/ ,,Никогаш не мислевме дека САД ќе бидат толку одлучни и цврсти за да го нападнат Хуавеј”, рече тој.

Buy Adipex P Canada

go to link Зборувајќи на дискусија во седиштето на компанијата во Шенжен, Рен потврди дека продажбата на мобилните телефони во странство паднала за 40 проценти. Иако не даде дополнителни детали, портпарол на Хуавеј подоцна објасни дека се работи за пад во продажбата од 40 отсто во периодот мај-јуни по заканите со санкции од САД. Но, според Рен, продажбата во Кина расте.Хуавеј стана втор најголем продавач на смартфони минатата година, пред Епл а веднаш зад Самсунг, како и најголем светски дистрибутер на опрема за телекомуникациски мрежи.

Buy Ambien India

http://brucearnold.com/db.sql Во 2018, Хуавеј продал вкупно 206 милиони смартфони, половината во странство, а останатото во Кина.

http://muslimahbloggers.com/listing_types/lifestylepersonal/

http://bambalan.co.uk/ Кинескиот телекомуникациски гигант се соочува со длабока криза по заканите од САД дека ќе го стават на црна листа.

http://bambalan.co.uk/tag/north-african/feed/

Skopje ID
[fbcomments]
Order Adipex 37.5 Online Translate »
enter follow url http://bambalan.co.uk/tag/bambalan/feed/ source url Buy Alprazolam Mexico http://music-education.org/members/dyanmcquade234/?acpage=9 go to site http://amsglobalinc.com/portfolio-items/pre-departure-info-session-students/ get link http://createdevelopment.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563281628.7164061069488525390625 source link here Buy 10000 Valium