Френки Муниз од “Malcolm in the Middle” не се сеќава дека ја снимал серијата

source site Објавено од: на 21 ноември, 2018

purchase Soma COD http://beaumanorhall.co.uk/new-wedding-events-open-days-2016/feed/ Soma with no prescription Overnight COD Deliveyry Френки Муниз е актер кој е препознатлив по главната улога во серијата “Malcolm in the Middle” која се емитуваше од 2000 до 2006 година. Меѓутоа, по снимањето на серијата актерот претрпел два мозочни удари и не се сеќава дека некогаш го толкувал ликот на Малколм.

http://bambalan.co.uk/latest-news/celebrate-with-bam/feed/

follow url ejbwf-c11

http://savagelighting.co.uk/viagra-daily-dose/

Buy Xanax Fast Delivery Муниз во 2005 година потпишал двегодишен договор со Џенсен Моторспорт како возач во трки. Успешно се занимавал со оваа кариера паралелно со актерството, но набрзо почнал да доживува сериозни здравствени проблеми.

Buy Alprazolam Europe

Buying Diazepam Uk Online Поради проблемите, тој ги ставил трките на пауза, а во 2009 година доживеал несреќа во која го скршил ‘рбетот и имал многу повреди на ребрата и рацете. Во 2012 година, Френки претрпел мал мозочен удар, а речиси по една година доживеал и втор.

follow site

Buy Xanax From Overseas “Мислам дека разговараме за моите повреди секој ден, бидејќи имам тело на старец. Имам 31 година, а моето тело изгледа како да имам 71 година”, изјавил актерот.

source

http://mrsmummyharris.co.uk/blogging/high-street-fashion-confidence-boost-confidence-bust/ Тој исто така зборувал за последиците кои ги оставиле овие повреди.

Buy Watson Diazepam

go to site “Поради сето тоа не се сеќавам дека некогаш сум го глумел Малколм. Некогаш ми е жал поради тоа и кога ќе ја погледнам серијата, имам чувство како да не сум ја снимал јас. Имам чувство дека би требало да се сеќавам на многу работи, но не се сеќавам на ништо”, додал тој.

Buy Adipex Legally Online

http://mythreeandme.co.uk/2015/02/flashback-friday_27-3.html Неговата девојка Пејџ пишува дневник за да го потсетува актерот на некои работи доколку неговото сеќавање потполно исчезне.

http://bambalan.co.uk/tag/pop-up/feed/

click

http://bedfordintegrativehealth.co.uk/2015/05/

Skopje ID
[fbcomments]
Buy Xanax Tablets Online Translate »
Order Real Phentermine Online source source site http://country-harvest.co.uk/news/leyland-band-concert/ http://amsglobalinc.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563504285.5772750377655029296875 follow