(Фото) Во живо од Денови на Филигранство во Скопје Сити Мол


Занаетчиската комора на Скопје во соработка со Скопје Сити Мол организираат „Денови на филигранство“.

Целта е промоција на филигранот и филигранскиот накит како културно богатство на нашата земја.

Свеченото отворање е денес!

Дојдете посетете не од 6ти до 8ми мај во Скопје Сити Мол на приземје.

13149978_10207380647088990_970597671_n 13153365_10207380646928986_161574914_n

13153522_10207380647048989_2134463399_n

13162239_10207380647208993_1165204108_n

13162037_10207380627528501_1879530940_n

13162256_10207380627728506_1737799645_n

13181029_10207380627608503_53540789_n

13187906_10207380627688505_1882290746_n


SkopjeID
Доживеј го градот целосно!
[fbcomments]
NFL Jerseys 2019 
Translate »