Тренд во светот: Црни новогодишни елки


Новиот тренд е совршен за луѓето на кои им здодеаја зелените елки. Сепак, многумина се скептични на црните новогодишни елки.

trend-vo-svetot-crni-novogodishni-elki-foto-01.jpg

Дали некогаш ви паднала на ум црна новогодишна елка? Некој се сетил на тоа и сега во некои домови луѓето китат црни елки.

По зелената елка, црната елка е втората најпопуларна (дури и пред белата).

Со панделки и сијалички на неа, таа изгледа мистично и привлечно.

Сепак, дали би се осмелиле на ваква промена?

 


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »