Телеком: Се уште има прекин во телефонските мрежи


ProEXR File Description =Attributes= cameraAperture (float): 36.000000 cameraFarClip (float): 1000000015047466200000000000000.000000 cameraFarRange (float): 1000.000000 cameraFov (float): 77.227295 cameraNearClip (float): 0.000000 cameraNearRange (float): 0.000000 cameraProjection (int): 0 cameraTargetDistance (float): 1514.621826 cameraTransform (m44f) channels (chlist) compression (compression): Zip16 dataWindow (box2i): [0, 0, 2099, 1749] displayWindow (box2i): [0, 0, 2099, 1749] gamma (float): 2.200000 lineOrder (lineOrder): Increasing Y pixelAspectRatio (float): 1.000000 screenWindowCenter (v2f): [0.000000, 0.000000] screenWindowWidth (float): 1.000000 tiles (tiledesc): [64, 64] =Channels= A (float) B (float) G (float) R (float)

Македонски Телеком соопшти дека се уште има прекин во телефенските мрежи поради тоа што повеќе базни станици во Скопје не се во функција како последица од вчерашното невреме.

„Ги информираме корисниците дека поради вчерашното невреме, повеќе базни станици во регионот на Скопје се уште не се во функција. Екипите на Македонски Телеком работат на нормализирање на сервисите, во регионите каде што има пристап“, соопшти Телеком


SkopjeID
Доживеј го градот целосно!
[fbcomments]
Translate »