Тамара со концерт за 8-ми март во С26


Осмомартовски концерт на Тамара во С26.Картите може да се купат на влезот на С26 и ќе чинат 300 денари.Концертот е со почеток во 23.00 часот.

28684805_978935862265078_5648601343094748174_n


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »