“Страшна” забава во Скопје Сити Мол за Halloween


“Страшна” забава се случуваше овој викенд во Скопје Сити Мол. Голем број на деца беа присутни на Halloween забавата овие два дена која навистина привлече големо внимание.

44841958_1932395470173790_39033852491988992_n

Децата можеа да уживаат во читањето на страшни и морничави приказни од “Страшната вештерка”, беа шминкани со страшна филмска шминка од професионални шминкери и уживаа на креативната работилница на тема страв, креирајќи тикви, маски, пајаци, лилјаци. За насјташните имаше и кабина на стравот.Но, одличната забава продолжува и утре и задутре. Сите посетители ќе можат да уживаат во “страшната” забава повторно.
А сега погледнете низ фотографиите како поминаа најхрабрите овој викенд.

ВТОРНИК И СРЕДА (30 и 31 ОКТОМВРИ)
18:00 – 19:00 – HALLOWEEN Детска работилница
18:00 – 21:00 – СТРАШНА КАБИНА
19:30 – 20:00 – ВЕШТЕРКАТА РАСКАЖУВА
19:00 – 20:00 – СТРАШНА ШМИНКА
20:00 – 21:00 – СТРАШНИ ФИГУРИ ОД БАЛОНИ

44849651_1932395326840471_1039392243229655040_n

44916252_1932394910173846_4503688344214962176_n

44819321_1932395496840454_6195357249213300736_n

44917886_1932395170173820_6095184026161643520_n

44882483_1932395256840478_7200312225620295680_n

 


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »