СКОПЈЕ СИТИ МОЛ ГО БАРА СВОЈОТ ВЛОГЕР


Од денес до 28.2.2018, Скопје Сити Мол го бара својот официјален влогер. Се бара идниот Џејк Пол, како што се нарече и кампањата, а тоа е еден од најпопуларните влогери во светот, кој потекнува од САД. Токму поради тоа што тинејџерите најдобро ја разбираат оваа вокација, ворзаста е ограничена од 13 до 27 години. Влогер е всушност блогер но снимен во видео формат.

Повеќе информации на: http://skopjecitymall.mk/vlogger/Skopje ID
[fbcomments]
Translate »