Скопјани уживаа во одлична музика и забава, продолжуваме и вечерва, вели Коце Трајановски!


Одлична музика и многу позитивна енергија од илјадниците кои ги проследија настапите на Трикс (Trix), Гоца Тржан, Цена (Cena) и Гоце САФ.koce-6-640x427

 

Продожуваме вечерва на просторот пред црквата „Свети Спас“ од 21 часот, со настапите на Офкестра (Offcestra), Фанки Гуру (Funky Guru), Енерџи бенд (Energi bend) и Фиц (Студени нозе).Skopje ID
[fbcomments]