Се гради нов деловен објект на ПроКредит банка

Во скопската населба Карпош 3 веднаш до трговскиот центар „Скопје Сити Мол“ се гради нов деловен објект на ПроКредит банка.

zgrada ProCredit

Зградата има приземје и четири ката и во неа ќе функционира канцелариски простор и експозитура на банката.

Проектот го изработи скопското студио „Радиус Архитекти“, а изведувач на терен е фирмата „Ривер Девелопмент“. Градежните активности започнаа кон крајот на минатата година, врз основа на одобрението за градење издадено од општина Карпош во ноември 2014 година


SkopjeID
Доживеј го градот целосно!
[fbcomments]
Translate »