Санација на детските игралишта во Карпош 3 и 4

Buy Valium Phuket Објавено од: на 4 јули, 2019

cheap Soma overnight delivery Општина Карпош спроведува санација на детските игралишта во населбите Карпош 3 и Карпош 4, а во меѓувреме работи и на изградба на нови детски игралишта во Криви Дол и Злокуќани.

Buy Valium Cheap

Buy Diazepam In The Uk – Овие населби се со најголем број на зони за рекреација на најмладите и локалната самоуправа во повеќе наврати ги санира лулашките, тобоганите, клацкалките и другите реквизити, соопштија од Општина Карпош.

Buy Zolpidem 5Mg

Buy Ambien Online Legally Од Општината упатија апел до сите граѓани, да не ја уништуваат урбаната опрема и да водат сметка за заштита на околниот простор и животната средина. 

Zolpidem Buy Now

Skopje ID
[fbcomments]
Order Generic Ambien Translate »
http://beaumanorhall.co.uk/apple-touch-icon-152x152-precomposed.png http://music-education.org/members/fujifilmwaterproofcameracostco/activity/mentions/feed/ http://atadesigns.com/2014/11/09/ Buy Ambien Usa here Buy Safe Ambien Online source link Generic Ambien 79 3 go http://beaumanorhall.co.uk/high-ropes-course-exciting-new-developments/ Buy Phentermine From China go here http://atadesigns.com/press/photo-album-3/index.xml?googleb0t=true http://music-education.org/members/evangelinefied/?acpage=15 http://beadlowmanor.co.uk/news.php?wnID=8843 watch Buy Valium Tablets Online Buy Zolpidem Mexico http://createdevelopment.co.uk/event/real-pe-whole-school-inset-part-1-devon-2/?ical=1