Роналдо заштити навивач од редарите – со него потоа и си направи селфи

source url Објавено од: на 24 октомври, 2018

go to link go Синоќа за време на натпреварот на Олд Трафорд, мечот беше за момент прекинат поради влез на навивач на теренот, кој го бркаше Кристијано Роналдо да се фотографира.

http://mythreeandme.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563298598.2457909584045410156250

watch ghj

Buy Valium Amazon

Buy Diazepam Canada Но таа сцена се повтори по самиот меч, кога не еден, туку двајца навивачи успеаа да им побегнат на редарите и да дојдат до Кристијано Роналдо по селфи.

http://atadesigns.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563290845.4100298881530761718750

http://mouthmatters.com/tag/appointments/ Се разбира, еден од нив беше „уловен“ од редарите и не успеа во својата намера, но еден кој беше поблиску до Португалецот, сепак успеа со неговиот телефон да дојде до целта.

http://createdevelopment.co.uk/apple-touch-icon-precomposed.png

Buy Raw Alprazolam Кристијано го прифати тој гест и им сугерираше на редарите да бедат нежни со момчето.

follow url

Buy Raw Alprazolam http://crudengroup.co.uk/news/cruden-group-enjoys-successful-start-2019/

http://bambalan.co.uk/work-with-us/

Skopje ID
[fbcomments]
Buy Zolpidem Nz Translate »
http://mythreeandme.co.uk/2019/04/choosing-the-right-engagement-ring.html Buy Soma Overnight Fedex click here http://beaumanorhall.co.uk/contact source site follow url