Радост за посетителите на Зоолошката – Се поднови со два нови члена

Скопската зоолошка се збогати со два нови члена. 

Зебрите мажјаци се од Чешка и Словенија, нивните имиња се Јанош и Јашари. Зебрата Јанош има 18 месеци, додека Јашари е помлад и има 9 месеци. 

Ќе бидат вистинска радост за посетителите.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »