Протести во општина Аеродром против градење повеќекатница

source site Објавено од: на 9 октомври, 2018

order Soma WITHOUT SCRIPT Order Ambien From Canada Прес одржа градоначалникот Марин, а за попладнево се најавени нови протести.

http://country-harvest.co.uk/user/register/

go here uploadsthumbsresize800x420351414

Buy Xanax Australia

source link Градоначалникот на општина Аеродром Златко Марин денеска на прес-конференција го повтори неговиот, како што рече, личен став, дека зграда пред Мајчин дом не треба да има, но во моментов, како што рече, нема решение со кое може да се спречи изградбата.

http://createdevelopment.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563288694.6492168903350830078125

http://atadesigns.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563294391.2753169536590576171875 – Претходното раководство на Општина Аеродром го донесе ДУП И10 ненајавено и без дебата. Ваквото постапување предизвика бурни реакции во јавноста, а јас лично ги поддржав жителите на Аеродром во борбата против пренамена на земјиштето пред Мајчин дом од зона Д1 во зона А2 (станбено домување), рече Марин. Додаде дека откако стапил на функцијата градоначалник направиле интерна ревизија за ДУП И10.

http://mrsmummyharris.co.uk/blogging/want-join-linky/feed/

http://amsglobalinc.com/portfolio-items/inspirational-speech/ Повеќе за ова од извештајот на Тамара Стојкова.

Carisoprodol 350 Mg For Sale

Buy Ambien Cr Online Canada Buy Ambien Tijuana

see url

Skopje ID
[fbcomments]
Translate »