Продолжува собраниската расправа за преостанатите два нацрт-амандмани

Buy Valium Australia Online Објавено од: на 3 декември, 2018

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Cheap Soma no prescription next day delivery Buy Valium Roche Online Uk Собранието на Република Македонија денеска ја продолжува расправата по двата преостанати нацрт-амандмани за уставните измени, согласно Договорот од Преспа.

Buy Generic Valium Online

follow zaev-sobranie-ustavni2-777x437

http://country-harvest.co.uk/food-hall/frozen/

http://bedfordintegrativehealth.co.uk/follow-up-treatment-bookings/ Синоќа пратениците со 65 гласа „за“, 18 „против“ и 8 воздржани го усвои нацрт-амандманот со кој одлуките на АСНОМ се заменуваат со Прогласот од АСНОМ и се вметнува Охридскиот рамковен договор, а претпладнето пратениците го усвоија и нацрт-амандман, со кој се предвидува менување на името Република Македонија со Република Северна Македонија.

Buy Soma Online Legit

source link Пратениците од власта и од опозицијата не отстапуваат од своите позиции за и против промена на Уставот согласно Договорот од Преспа. Воздржано гласаа осумтемина пратеници од опозицијата кои го поддржаа отворањето на Уставот, условувајќи со процесот на простување и помирување.

go here

http://mouthmatters.com/?p=37 Во нацрт-амандман кој се однесува на гаранциите на суверенитетот и територијалниот интегритет на соседните земји, ќе стои „Републиката го почитува суверенитетот, територијалниот интегритет и политичката независност на соседните држави”, а четвртиот и последен се однесува на иселениците и во него Републиката да ги штити правата и интересите на своите државјани кои живеат или престојуваат во странство и ги унапредува нивните врски со татковината, a оти притоа нема да се меша во суверените права на други држави и во нивните внатрешни работи.

http://beaumanorhall.co.uk/wp-content/plugins/ad-inserter/js/sponsors.js

http://atadesigns.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563292527.5980119705200195312500 По оваа изгласувањето на нацрт – амандманите и завршувањето на оваа фаза, Владата како предлагач на измените треба да организира јавна расправа, по што ќе следува третата и последна фаза од уставните измени, кои се прават во согласност со Договорот од Преспа. http://bedfordintegrativehealth.co.uk/2014/04/

Buy Diazepam With Debit Card

Skopje ID
[fbcomments]
go Translate »
http://bambalan.co.uk/apple-touch-icon-precomposed.png click enter site go here http://savagelighting.co.uk/portfolio-item/micro-reading-light/1-24/ http://bedfordintegrativehealth.co.uk/?p=706 Generic Ambien Pill Identifier follow site source link Buy Ambien With Paypal http://country-harvest.co.uk/?p=58