Програм кој ќе ја промени филмската индустрија

http://beadlowmanor.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563280096.6704409122467041015625
Buy Soma without prescription on sale Филмската индустрија би можела да се прошири во уште една област, но под услов Холивуд да го прифати новиот начин на читање на сценаријата.

Buy Phentermine 30Mg Blue And White Capsule

source link MtXZL-sally-hawkins-and-doug-jones-in-the-shape-of-water

http://bambalan.co.uk/wp-content/uploads/2017/03/BAM-menu_saturday_brunch-.pdf

http://brucearnold.com/blog/example-of-chord-spellings-in-12-tone-tune/ Името, старт ап компанијата “ScriptBook” планира да го промени начинот на кој сценаријата добиваат зелено светло за снимање, со тоа што од целиот процес би се отстранил човечкиот фактор. Во процесот се користи вештачка интелигенција која со помош на алгоритам ќе ги препознава добрите сценарија и ќе ги отфрла оние кои се сметаат за лоши.

http://bedfordintegrativehealth.co.uk/the-therapists/kath-law-homeopath.html/https:/bedfordintegrativehealth.co.uk/wp-content/uploads/2015/09/favicon.png

http://muslimahbloggers.com/last-10-nights-ramadan

follow

follow url Програмот кој во текот на периодот на тестирање анализирал низа сценарија за филмови кои се снимени помеѓу 2015 и 2017 година, на списокот од 62 филмови препознал 22 сценарија кои нема да доживеат успех, што врз основа на резултатите од бокс офисот се покажало како точно.

http://country-harvest.co.uk/includes.php

http://mouthmatters.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563286532.2923889160156250000000 Со помош на системот, филмовите би можеле да бидат елиминирани пред да доживеат неуспех. Програмот функционира така што детално ги анализира ликовите, нивните емоции и целната група кога е во прашање публиката, и со тоа го предвидува успехот во кино-салите ширум светот.

Buy Cheap Generic Phentermine

http://bedfordintegrativehealth.co.uk/health-coaching/rewind-undoing-trauma/ Како што тврдат од компанијата, филмот кој ќе биде одобрен од страна на “ScriptBook” има 84 отсто шанси за успех, што е три пати повеќе од она што го нудат техниките кои го вклучуваат човечкиот фактор.

Buy Phentermine Now

source site

http://beadlowmanor.co.uk/gallery_item.php?catID=750 and 1453=1453

Skopje ID
[fbcomments]
Translate »