ПРЕКРАСНИ ФОТОГРАФИИ ОД ПАТИШТАТА ВО ТРАНСИЛВАНИЈА ОД ПТИЧЈА ПЕРСПЕКТИВА

Проектот “Бесконечниот пат до Трансилванија” вклучува над 200 слики со повеќе од 20 патишта во Романија (главно Трансилванија и патиштата што ве водат таму). Потребни биле две години за изработка.

4Anotimpuri-5ab2871311c12__880

Ова е проект кој вклучува фотографии кои се вистинска инспирација и поттик да ја следите вашата страст, вашите соништа и да стигнете до небото! Буквално!

DJI_0018-Edit-2-5ab287173a45c__880

DJI_0035-5ab28709ef412__880

DJI_0067-Edit-Edit-5ab286f1f095a__880

DJI_0077-5ab286eca8feb__880

DJI_0122-5ab286f4279de__880

DJI_0151-5ab2871532c1d__880

DJI_0165-5ab2870d201bf__880

DJI_0370-5ab286e3475f0__880

DJI_0356-Edit-2-5ab286eac3884__880

DJI_0303-5ab286d8723fa__880

DJI_0283-Edit-5ab286d671191__880

DJI_0266-Edit-5ab286ddd517d__880-799x1024

DJI_0170-Edit-5ab286e888c1e__880

DJI_0165-Edit-Edit-5ab286eebdfaf__880

Infinite-Road-to-Transylvania-1-Calin-Stan-5ab28719344c7__880

DJI_0645-5ab286fc04633__880

DJI_0433-5ab287100153f__880


Skopje ID
[fbcomments]
NFL Jerseys 2019 
Translate »