Поставени се нови контејнери во пет скопски општини

Buy Diazepam Safely Online Uk Објавено од: на 9 август, 2018

http://www.bigleaguekickball.com/about/ buy Soma overnight free delivery http://mythreeandme.co.uk/2012/07/peppers-pawtions-tria.html?share=facebook Со цел да се подобри подигањето на отпадот на територијата на градот Скопје во текот на изминатите неколку недели, екипите на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје реализираа акција за миење и дезинфекција на контејнерите за исфрлање на комуналниот отпад со зафатнина од 1,1 м3, поставени во општините Ѓорче Петров, Карпош, Центар, Чаир и во Кисела Вода.

Buy Ambien Online Usa

source link kontejneri333

Buy Liquid Valium Online

http://createdevelopment.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563280712.7022778987884521484375' and '1'='2 Контејнерите се транспортираат во Центарот за селекција на отпадот во Карпош, каде што се врши нивно миење, дезинфекција, репарација, а со помош на автоцистерни се изведува и комплетно миење и на џебовите на нивните микролокации.

http://brucearnold.com/music/invocation/

Buy Adipex Online With Paypal Освен миење и дезинфекцијата на контејнерите, ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, во споменатите 5 скопски општини изврши и замена на старите и дотраени садови со комплетно нови садови за исфрлање на отпадот.

http://mouthmatters.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563314458.0391790866851806640625

Ambient Order Во општините Ѓорче Петров, Карпош, Центар, Чаир и во Кисела Вода се изврши комплетно перење и дезинфекција на сите постојни садови за исфрлање на отпадот со зафатнина од 1,1 м3, како и на нивните микролокации.

Order Diazepam Online Europe

http://muslimahbloggers.com/blog-business-directories/life-of-a-medic-2/ Во рамките на акцијата, со нови контејнери се заменети вкупно 155 дотраени контејнери на 28 локации. ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, во претстојниот период ќе ги продолжи овие активности во сите скопски општини, со цел да се подобри хигиената на садовите за исфрлање на отпадот, како и на самите микролокации за да се избегне ширењето на непријатните миризби. Order Alprazolam

Buy Real Alprazolam

Skopje ID
[fbcomments]
Translate »