Погледнете ги новите реклами на Apple за iPhone 6s


Apple објави две нови реклами за iPhone 6s во кои акцентот е поставен на 4K видеото и моќта на Touch ID.

ghd
Првата реклама  „Onions“ се работи за успешното видео на едно девојче односно за моќта на видеото, а втората е „Fingerprint“ за начините  на користење на Touch ID во секојдневниот живот.

1. iPhone 6s –  „Onions“

https://www.youtube.com/watch?v=2gHeBVyqJRo&hd=1


2.
  iPhone 6s – „Fingerprint“

http://https://www.youtube.com/watch?v=U2MTLNfCZBQ


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »