Париз Хилтон ја планира својата бременост во исто време со сестра и Ники

paris-niki-hilton-660x436

Тоа би било навистина забавно – изјавила богатата наследничка Париз Хилтон.

Нејзината помлада сестра Ники, во јули се омажи за англискиот аристократ Џејмс Родшил. Париз била толку воoдушевена од нивната венчавка што веднаш почнала да ја планира и својата, со дечкото Томас Грос.

Мега ѕвездата е во врска со швајцарскиот милијардер од почетокот на оваа година и е убедена дека тој е мажот на нејзиниот живот, па не сака веќе да чека за да ја круниса врската со брак.

Сооглед на тоа дека Ники сака наскоро да добие дете со Џејмс, Париз заклучила дека би било одлично ако и двете останат бремени во исто време.

Венчавката и бебето, Париз ги планира за почетокот на идната година.


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »