Пад на еврото поради кризата во Италија

http://country-harvest.co.uk/?utm_source=tripadvisor Објавено од: на 29 мај, 2018

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Buy Soma No Prior Script Overnight follow link Европските пазари денеска продолжија да губат на вредност, а и еврото продолжи да паѓа, како резултат на политичката криза во Италија каде претседателот Серџо Матарела го блокираше формирањето на нова влада од страна на двете партии кои победија на изборите.

source link

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Soma online with next day shipping evra-pari

http://createdevelopment.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563296151.6774799823760986328125

http://music-education.org/wp-login.php?redirect_to=https://music-education.org/members/balslev04clayton/activity/287207/ Каматната стапка за италијанските краткорочни државни обврзници се зголеми 150 поени, и достигна највисоко ниво од кризните денови на 2013 година. Еврото, пак, падна за 0,8 проценти на 1,15 долари. Индексот на акциите на берзата во Милано падна за 2,6 проценти, по падот од 2,1 процент во понеделникот.

http://atadesigns.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563287616.7908871173858642578125

go here Политичката криза во Италија е предизвикана од предлогот на партиите Лигата и М5С во нивната влада ресорот финансии да го земе изразен критичар на еврото. Претседателот Матарела го блокираше формирањето на владата, со што се отвори можност за нови избори, а според анкетите, двете популистички партии може да очекуваат уште поголемо мнозинство на тие избори. Buy Strong Phentermine

enter site

Skopje ID
[fbcomments]
http://savagelighting.co.uk/portfolio-item/10-watt-led-security-light-2/diagram-52/ Translate »
http://muslimahbloggers.com/ramadan-day-9-11-fasting-friendly-things-to-do-with-tech-this-ramadan?shared=email Buy Diazepam Uk Online http://bambalan.co.uk/V5.php go to site http://mythreeandme.co.uk/2018/10/the-problem-with-plastic-and-what-are-we-going-to-do-about-it.html source link Order Valium Online Cheap Buy Ambien In Australia go here enter http://createdevelopment.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563288931.3672070503234863281250 Soma 350 Mg For Sale Buy Xanax With Bitcoin http://savagelighting.co.uk/2019/01/successful-2018-for-savage-marine-lighting/ go to link Buy Real Soma