ОТСЕГА ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛНИТЕ СВОЈОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ

Buy Adipex With Paypal Објавено од: на 13 февруари, 2019

Buy Soma with no prescription Скопје Сити Мол е првиот шопинг центар во Македонија каде што е поставена станица за полнење на електрични и приклучни хибридни возила..

click here

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Buy Soma No Prior Script Overnight Со поставување на полначот во Скопје Сити Мол, ЕВН продолжува со ширење на националната мрежа на јавно достапни полначи за електрични возила која во моментов брои повеќе од 40 полначи. Полначот во Скопје Сити Мол, што се наоѓа во жолтата зона на подземната гаража, на сопствениците на електрични возила им нуди можност за бесплатно полнење и паркирање за време на престојот во шопинг центарот.

http://mouthmatters.com/author/mm-admin/

source link

see

http://brucearnold.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=https://brucearnold.com/store-items/ “Скопје Сити Мол како најголем шопинг центар во Македонија и регионот, уште еднаш покажа дека е лидер во своето работење. Од денеска официјално сакаме да ја известиме јавноста дека секој кој поседува електричен автомобил може истото да го полни во Скопје Сити Мол, без надомест. Голема благодарност до ЕВН што ја препознаа потребата да се постави ваков полнач во Скопје Сити Мол со оглед на тоа што електромобилните возила се иднината на автомобилската индустрија знаејќи дека овој тренд полека но сигурно доаѓа кај нас и регионот.” – изјави Валентина Николовска менаџер за комерцијализација на Скопје Сити Мол.

Buy Xanax From Overseas

enter Со овозможување на бесплатно паркирање и полнење во иницијалиот период, Скопје Сити Мол и ЕВН заеднички прават мал, но значаен чекор кон понатамошна афирмација на електромобилноста во Македонија. Сите сопственици на електрични возила ќе може да ја користат станицата откако претходно  поднесат барање за електронска картичка за полнење и картичка за паркинг. Барањата за двете картички можат да се поднесат во Скопје Сити Мол на е-маил адресата parking@skopjecitymall.mk . За повеќе информации сите заинтересирани можат да се обратат во контакт центарот на Скопје Сити Мол, на телелефон 072/256-913.

Buy Xanax Bali

Buy Phentermine Canadian Pharmacy Бројот на електрични автомобили на европско ниво од година во година расте, а како земји во кои најмногу се продаваат се секако високоразвиените европски земји, односно Норвешка и Германија. Продажбата на ваков тип автомобили во Македонија е значително помала, но бележи пораст и наскоро според експертите се очекува во континуитет да се зголемува. see

follow site

Skopje ID
[fbcomments]
http://bambalan.co.uk/hrtp.php Translate »
Buy Phentermine 15Mg http://country-harvest.co.uk/wp-json/oembed/1.0/embed?url=https://country-harvest.co.uk/outdoor-living-cabin/ http://crudengroup.co.uk/index.php?arHandle=Main+Page+Content click http://savagelighting.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563278547.9973249435424804687500 http://brucearnold.com/listen/rock/feed/ http://mrsmummyharris.co.uk/tag/peppa-pig/feed/ Buy Ambien Online Mexico go here go to link enter http://bedfordintegrativehealth.co.uk/hypnotherapy/the-ericksonian-approach-to-the-unconscious-mind/?utm_campaign=meetedgar Buy Zolpidem Cr Online