Општина Бутел утре ќе дели новогодишни пакетчиња за првоодделенците

Утре, среда, во големата сала на општина Бутел во 10  часот ќе се одржи новогодишна приредба за првоодделенците од седумте општински основни училишта.

paketcinja_original

Градоначалникот Велимир Смилевски ќе подели  1000 пакетчиња на најмалите ученици. По овој повод ќе биде прикажана и претставата ,, Во светот на бајките“


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »