Од денес стартува поевтина и поефикасна електронска патарина

see url Објавено од: на 3 јули, 2019

Buy Phentermine K25 Од утре на „Коридорот 10“ започнува работата на електронската патарина. Со ова на патот од Табановце до Гевгелија патарините ќе бидат поевтини, а и чекањето за плаќање треба да биде покусо.

follow url

Zolpidem To Buy Корисниците на електронска картичка ќе платат помеѓу 2 и 7% пониска цена, иако за 7 отсто помали цени треба навистина многу да патувате. Електронската наплата се прави со картички кои ќе бидат достапни за 100 денари на наплатните рампи, или за 1.200 денари е достапен таг за автоматско отчитување. Картичките и тагот се надополнуваат, сопствениците на картичките добиваат попуст при секое полнење. За полнење од 201 до 10.000 денари попустот е 2%; од 10.001 до 50.000 денари попустот е 3%; од 50.001 до 300.000 денари попустот кој го добива корисникот е 7%.

follow link

Buy Phentermine Online Reviews 2015 Иако повисоките попусти ќе им бидат од корист на превозниците, од побрзото минување на патарините корист ќе имаат сите. Корисниците на тагови воопшто нема да мораат да застанат на патарините иако секако ќе треба да забават. Со електронска картичка возачот ќе треба да застане и да ја допре картичката до скенерот.

Cheap Adipex For Sale

http://country-harvest.co.uk/coffee-shop/party-food/ Минималната цена за нова картичка е 100 денари и минимални 300 денари за полнење.

go to link

click here Полнењето на картичките може да се направи или на наплатните рампи или онлајн. Дополнително од веб-страницата ќе може да се следи и состојбата на картичката, колку од кредитот е потрошен и колку е достапен за трошење.

http://amsglobalinc.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563286206.0184149742126464843750

Cheap Xanax From Overseas До мај 2020 се предвидува сите патарини да бидат дигитализирани.

Buy Soma London Online

Skopje ID
[fbcomments]
see url Translate »
http://mrsmummyharris.co.uk/guest-series-2/the-blog-files-featuring-delightful-repast/?relatedposts=1 go to site enter site Generic Ambien Mylan Order Diazepam From China http://savagelighting.co.uk/cheap-generic-viagra-gold-online/ http://crudengroup.co.uk/index.php/tools/required/captcha?nocache=1563363807 follow enter http://muslimahbloggers.com/xmlrpc.php?for=jetpack Buy Adipex Australia go