Нов и современ лик ќе добие плоштадот “Коцка” во Автокоманда

click Објавено од: на 10 август, 2018

http://www.bigleaguekickball.com/about/ buy Soma overnight free delivery http://createdevelopment.co.uk/wp-content/plugins/totaldonations/css/mg_progress-bar.css Плоштадот „Коцка“ во Автокоманда, кој се наоѓа зад Домот на културата „Димитар Влахов“, ќе добие нов изглед. Граѓаните од овој дел на Гази Баба ќе добијат ново катче кое ќе биде мултифункционално, наменето за сите возрасти.

Buy Phentermine Canadian Pharmacy

Soma 50mg no prescription required no dr by fedex tumb see url Проектот, како што соопшти општина Гази Баба, се гради во три фази. Првата фаза ги опфаќа најкрупните зафати и тие речиси се готови. Поставено е ново економично смарт осветлување, изградени се пристапните рампи за лица со инвалидност кои меѓу себе се поврзани. http://bedfordintegrativehealth.co.uk/health/sinus-drainage-massage/?unapproved=3074 Во фаза на изградба е новата пристапна платформа која ќе го поврзе плоштадот со Домот на култура, а се работи на плочникот кој ќе биде обложен со ситнозрнест гранулиран бетон, како и на скалите на плоштадот. Првата фаза ќе се финализира со поставување урбана опрема. Buy Adipex Online With Paypal – Целиот простор ќе има форма на отворена сцена која ќе претставува одлично место за културни манифестации, а ќе се простира на површина од 2.300 метри квадратни, се вели во соопштението од општина Гази Баба. Buy Generic Phentermine 37.5 Online Во втората фаза ќе се гради современо детско игралиште, а во третата ќе се уредува паркинг просторот, кој ќе биде ограничен само на потребите на станарите или сопствениците на дуќаните во околината.

http://country-harvest.co.uk/news/great-british-bake-offs-howard-middleton-tuesday-sept-13/

http://beaumanorhall.co.uk/new-lowland-leader-award-d-of-e-gold-residential-outdoor-learning-cards-courses/feed/ mkd-386171

Order Zolpidem From Canada

http://savagelighting.co.uk/cheap-tablets-viagra-online-uk/ 38735626_216652032343070_30

http://mythreeandme.co.uk/2011/08/curious-caterpillar-activity-pull-along.html

http://muslimahbloggers.com/mini-ahadith-series-two-words-part-1/?share=tumblr 38902130_216652115676395_43 Order Alprazolam Online From Canada

here

Skopje ID
[fbcomments]
http://beadlowmanor.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563284499.4863960742950439453125 Translate »
http://savagelighting.co.uk/generic-levitra-paypal/ http://beaumanorhall.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563315454.0303220748901367187500 Buy Xanax In India http://mrsmummyharris.co.uk/triumphanttales/triumphant-tales-4/ Buy Carisoprodol Eu Buy Phentermine 37.5 Mg Buy Phentermine In New York http://atadesigns.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563280726.7782979011535644531250 http://amsglobalinc.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1563284690.8388319015502929687500 http://bambalan.co.uk/libraries/classutf.php