Нови паркинзи за велосипеди кај Бит-пазар


Екипи на ЈП „Улици и патишта“ поставија нови паркинзи за велосипеди на бул. „Крсте Петков Мисирков“, пред Бит-пазар.

37859483_1907796522599884_4966585153280278528_o
Поставувањето на паркинзите за велосипеди е една од активностите на Град Скопје за подобрување на условите за користење на велосипедот како превозно средство и ги повикуваме граѓаните да ги користат овие паркинзи и на истите да ги врзуваат нивните велосипеди.
Поставувањето на паркинзите за велосипеди е една од активностите на Град Скопје за подобрување на условите за користење на велосипедот како превозно средство и ги повикуваме граѓаните да ги користат овие паркинзи и на истите да ги врзуваат нивните велосипеди.

37948187_1907796505933219_8598105737215868928_o


Skopje ID
[fbcomments]
Translate »