Новиот хит на Слаткаристика – „Луда романтика“ – 1 по гледаност во моментов на Јутјуб во Македонија


Новата песна на Слаткар и спотот снимен заедно со неговата сопруга Сања во Венеција, веднаш стана хит и моментално е 1-ва на „трендинг“ на Јутјуб во Македонија.

Резултат со слика за луда романтика слатар

Погледнете ја во продолжение:Skopje ID
[fbcomments]
Translate »